Formę 20x20 cm wyłożyć papierem do pieczenia.
Do miski dać krem Marshmallow, masło orzechowe i przesiać cukier puder. Dokładnie wymieszać (mikser, końcówki haki; lub drewniana łyżka).
Masę wyłożyć do formy i rozsmarować równomiernie łyżką (mokrą), odstawić.
Do garnuszka z grubym dnem włożyć połamane krówki i wlać śmietankę. Podgrzewać na małym ogniu, pilnując i często mieszając aby krówki dobrze się rozpuściły i nie przypaliły.
Gdy krówki dokładnie się rozpuszczą gotować całość jeszcze 2-3 minuty, ciągle mieszając i nie dopuszczając do przypalenia.
Do krówkowej masy wsypać orzeszki, wymieszać i wylać na przygotowany spód, wyrównać. Gdy całość wystygnie włożyć całość na noc do lodówki.
Zimną masę wyjąć z formy razem z papierem do pieczenia. Pokroić równo na kostki i przełożyć na tackę lub talerz (razem z papierem). Włożyć do zamrażarki na 30 min.
Po tym czasie rozpuścić czekoladę w kąpieli wodnej, przygotować tackę wyłożoną papierem do pieczenia i po kolei odrywać zmrożone czekoladki (po 1-2) i zanurzać w czekoladzie. Odkładać na przygotowaną tackę.
Czekoladki można dla ozdoby posypać orzechami. Oblane czekoladą kosteczki, włożyć do lodówki. Gdy czekolada stwardnieje będą gotowe.